Hengelsport De Poorter
Dé webshop voor en door vissers | Gent
Hengelsport De Poorter
Hengelsport De Poorter
Hengelsport De Poorter
Hengelsport De Poorter
Vorige
Volgende

Nash Siren R4 Set 3 beetmelders +1 ontvanger

T2983
€675,00
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 5055108929833
Merk: Nash

De eerste beetmelder gemaakt voor het moderne karpervissen. De Siren R4 is de nieuwe standaard voor nauwkeurige, scherpe beetregistratie. Geschikt voor zowel typisch Engels watertjes als voor het zware werk op de grote Europese meren onder harde omstandigheden.

Nog nooit zijn er zoveel geavanceerde en vooruitstrevende kenmerken gestopt in één enkel pakketje. Kevin Nash’ marktleidende concept van snel reagerende beetregistratie uit de R3 werd meegenomen zodat de R4 je functies en uitzonderlijke controle geeft over jouw visserij dat tot nu toe nog nooit mogelijk was. Intelligent Sensing werd dus nog intelligenter gemaakt.

GEVOELIGHEID

In de praktijk zal de R4 reageren op elk type van aanbeet door een karper in elke mogelijke omstandigheid. De beschikbare gevoeligheidsinstellingen zijn niet zo belangrijk als het eindresultaat – zelfs wanneer je hengeltoppen buigen van opgestapeld wier of van hoge golven op meren van duizenden hectaren zal de R4 jou toch alles ‘vertellen’ wat je moet weten en niets wat je niet hoeft. Nog nooit was een beetmelder in staat om desinformatie op zulke wijze uit te filteren.

Roller Wheel Sensing

De fabrieksinstelling voor de R4 is standaard lijnbeweging over de roller. Hoewel vervangen door Speed Sensing, heeft het de nodige specifieke mogelijkheden zoals bijvoorbeeld voor winter zigvissen waar de lijn eerder traag op spanning komt.

Speed Sensing

Twee niveau’s Speed Sensing reageren op lijnbewegingen sneller dan 1cm en 2cm per seconde om valse beetregistraties te elimineren. Beide instellingen maken gebruik van de nieuwe Drift Sensing Safeguard.

Wave Sensing

De 2 volgende gevoeligheidsinstellingen hebben Wave Sensing technologie om valse registraties te voorkomen van golven of voor het vissen vanuit een boot. Lijnbewegingen worden waargenomen sneller dan 1cm en 2cm per seconde en na 15 of 30cm vooruit of achteruit over de roller. Beide Wave Sensing instellingen hebben Drift Sensing Safeguard.

Drift Sensing Safeguard

Nog iets nieuws in de wereld van beetregistratie. Drift Sensing Safeguard beschermt je tegen het heel traag aflopen van je spoel bij bijvoorbeeld opgehoopt wier die je lijn onder heel hoge spanning kan brengen en de spanning niet voldoende is om het Speed Sensing systeem in te schakelen.

Drop Back Sensing

Alle gevoeligheidsinstellingen van de R4 waarschuwen je voor een terugzwemmer/zakker met een alarm van afnemende toonhoogte.

Guiding Light

De vernieuwende Homecoming Mode is de blikvanger van de R4 kenmerken. Het is een lichtje aan de achterkant van de R4 speciaal voor het vissen met een boot. Het zorgt ervoor dat je gemakkelijk terug naar je stek kunt varen in het donker.

De R4 ontvanger wordt als afstandsbediening gebruikt om het lichtje aan en uit te schakelen op de R4 beetmelder naar keuze. Alle lichtjes van alle R4 beetmelders kunnen ook samen ingeschakeld worden om je de positie van elke beetmelder te tonen en om zo veilig tussen je lijnen terug te kunnen varen. Dit is altijd een typisch gevaar bij het terugvaren na een dril of na het uitvaren van je lijn. In de meeste gevallen is dit lichtje een grote hulp, maar bij uitzonderlijke weersomstandigheden, mist, harde wind, gietende regen of na een lange dril die je kan desoriënteren, is het een onmisbaar kenmerk die de R4 onderscheidt van de rest.

Het maakt gebruik van hetzelfde signaal tussen de ontvanger en de beetmelder waardoor het lichtje kan bediend worden tot 750 meter ver en zo jouw terugweg verlicht, hoe ver je ook van je stek bent.

Next Level Stealth

Nog een eerste in beetregistratie. De R4 heeft 3 verschillende muting configuraties. LED’s aan en alarm uit op je beetmelder zorgt ervoor dat enkel je ontvanger je waarschuwt en zo geen andere mensen gewaarschuwd worden. De LED’s kunnen ook uit en je beetmelder geluid aan om zo niemand attent te maken van je positie of om je nachtzicht niet te verminderen. Dan is er ook nog Covert Mode. Dit is de ultieme stealth functie. Hiermee worden zowel de LED’s als de beetmelder gemute. Enkel jij en je ontvanger worden gewaarschuwd. Perfect voor waters waar dit de enige manier is om er te vissen.

Night Glo

Om de lancering van de R4’s te benadrukken, bevestigen de nieuwe Night Glo wakers direct aan de R4 beetmelders voor een LED output die resulteert in een prachtig schijnende Night Glo Bobbin of Swing Arm wanneer de beetmelder LED brandt.

Bij elkaar passende kleuren tussen wakers en R4 beetmelders met een extra optie voor zwarte lichamen met een witte LED.

Anti-Theft Alarm

De R4 ontvanger heeft een antidiefstal alarm dat waarschuwt wanneer een gekoppelde R4 beetmelder uitgezet wordt om te stelen. De R4 ontvanger reageert direct met een luid tweevoudig signaal. Dit antidiefstal alarm kan aan- en uitgezet worden in enkele seconden.

SPECIFICATIES

R4 beetmelders

 • Homecoming Mode voor het veilig terugvaren bij het bootvissen
 • 5 gevoeligheidsinstellingen voor alle omstandigheden
 • 8 opties voor het instellen van toon en volume
 • Variabele LED kleur output – rood, blauw, wit, groen of paars
 • Speciaal gepositioneerde LED voor maximum visibiliteit vanuit alle hoeken
 • Keuze uit 2 instellingen voor de sterkte van elke LED kleur
 • Pulserende LED output en directe MMCX bevestiging voor Nash Night Glo beetmelder range
 • R4 beetmelders komen met MMCX converter om Nash Slap Heads en Bobbins rechtstreeks aan de beetmelder te kunnen koppelen
 • Geluid van afnemende toonhoogte voor terugzwemmers
 • Geribbelde rubber pads om de blank van je hengels te beschermen en voor een betere grip tegen het schuiven van je hengels
 • 3 mute configuraties
 • Waarschuwing lage batterijspanning
 • Geïtegreerde verwijderbare rubberen snag ears
 • Complete digitale werking voor 100% waterdichte werking
 • Draad compressie ring voor perfecte en veilige in-lijn opstelling van je beetmelders
 • Geleverd met een zachte PVC hoes
 • Werkt met 2 x AAA batterijen (NIET INBEGREPEN)
 • Beschikbaar als enkel stuk of in 2, 3 en 4 presentatie sets

OPMERKING: Batterijduur is afhankelijk van meerdere factoren, alle gegeven cijfers zijn afhankelijk van externe invloeden.

VERLENGDE GARANTIE ZONDER GEZEUR OP ALLE GEREGISTREERDE SIREN BEETMELDERS

Registreer je R4 beetmelders en verleng de garantie tot 24 maanden. In het batterij compartiment vind je een unieke code van 7 karakters. Deze code heb je nodig om je R4 beetmelders te registreren


Bewaar dit product voor later
Welkom!

Kom gerust eens langs, of bestel gemakkelijk en snel online! Contacteer ons voor andere producten!

Vorige
Volgende

Advies nodig?

Kom gerust langs

Gratis verzending vanaf €75

Binnen België
(Aanklikken bij afrekenen)

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Prijs, kwaliteit & service

Kom zeker langs in de winkel