Veelgestelde vragen

Wij leveren in België en Nederland

De consument heeft het recht om binnen een termijn van 14 kalenderdagen, tenzij anders bepaald, zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen, gegeven dat het herroepingsrecht van toepassing is op het door de klant bestelde goed of dienst. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet de klant via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of e-mail) ons tijdig op de hoogte stellen van zijn beslissing de overeenkomst te herroepen. Producten moeten steeds in ongeopende verpakking en op kosten van de koper naar ons komen. Na controle van het product voorzien wij een tegemoetkoming in de vorm van een aankoop bon van onze zaak.

Alle prijzen op de webshop zijn inclusief btw.

Bij garantie gevallen moet het product altijd eerst door ons en de firma gecontroleerd worden alvorens wij kunnen overgaan tot reparatie of vervanging. Dat wil zeggen dat het product eerst moet worden aangeboden in de winkel. Wij proberen steeds onze best te doen om alles zo snel als mogelijk op te lossen. Echter zijn wij meestal afhankelijk van de snelheid van de firma.

Wij proberen altijd een scherpe prijs te voorzien en het hele jaar door korting te geven (en niet enkele keren per jaar) Echter moeten wij van sommige firma’s adviesprijzen handteren op de webshop en facebook. U mag ons altijd contacteren voor de winkelprijs.